Logo DGR Venlo 10 years

“Werkelijk, wat n prachtig pak! Mag ik vragen wie uw kleermaker is?”

Dit soort opmerkingen hoor je helaas niet meer zo vaak. Maar 1 dag per jaar zijn er duizenden ‘distinguished gentlemen” die zich in hun beste pak hijsen en hun dassen strikken om vervolgens op hun klassieke motoren te stappen en in honderden steden wereldwijd om aandacht vragen voor prostaat kanker . Een lichtvoetige dag vol vrolijkheid en liefde, maar met een serieuze ondertoon: aandacht voor een belangrijk onderwerp.The ‘Distinguised Gentlemen”s Ride viert deze dag de levenskunst van flamboyant leven, in combinatie met klassieke motorstyle. Wat dit inhoudt?

Denk aan: maatpakken en verse overhemden, aan zijden giletjes en strak getrimde snorren. Meerijden: cafe racers, bobbers, flat trackers, scramblers en allerhande eigenzinnige ondefinieerbare twee-, en driewielers.

Meenemen: goede manieren, strakke gestylde baarden , gevoel voor plezier en avontuur.

Betalen: niets, meerijden is gratis. Wel vragen we je om onze goede doelen te steunen door je deelname te laten sponsoren door vrienden en familie.

In 2023 heeft de Distinguished Gentlemen’s Ride voor de negende keer plaatsgevonden in Venlo! Dus, wees solidair met alle mannen en vrouwen, en haal je pak uit de kast, maak n afspraak bij de barbier, poets je motor en maak je klaar voor editie 2024: Zondag 19 Mei

Venlo neemt Zondag 19 Mei 2024 officieel deel aan ’s werelds grootste motor liefdadigheidsevenement voor eigenaren van klassieke en vintage motorfietsen. Voor DGR Venlo al weer hun 10e editie!

De Distinguished Gentleman’s Ride brengt dit jaar meer dan 120.000 goedgeklede motorrijders samen in 850+ steden (107 landen) op adembenemende motorfietsen voor de gezondheid van mannen. Het doel voor 2024 is het bewustzijn te vergroten en $ 6 miljoen voor prostaatkanker en de mentale gezondheid van mannen op te halen, ten behoeve van de liefdadigheidspartner Movember Foundation.

Alle deelnemende rijders moeten geregistreerd zijn op de Distinguished Gentleman’s Ride-website om lokale ‘ritgegevens’ te ontgrendelen en om mee te dingen naar geweldige prijzen en beloningen voor uw fondsenwervende inspanningen. Deze omvatten motorfietsen, helmen, horloges en kleding.

Ritgegevens moeten vertrouwelijk blijven om het succes van het evenement en onze doelen voor liefdadigheid te garanderen.

Eenmaal geregistreerd op hun website, ontvangt u alle relevante informatie via uw dashboard.

(Pre)registreer u nu om uw fondsenwervingsprofiel te maken op www.gentlemansride.com

Zien we ons op zondag 19 Mei 2024

Alle edities DGR Venlo sinds 2015

(klik hieronder op een jaartal voor het verslag en foto’s van betreffende editie)

2015

Allereerste editie DGR Venlo

2016

Tweede editie DGR Venlo

2017

Derde editie DGR Venlo

2018

Vierde editie DGR Venlo

2019

5-jarig Jubileum DGR Venlo

2020

Zesde editie DGR Venlo

2021

Zevende editie DGR Venlo

2022

Achtste editie DGR Venlo

2023

Negende editie DGR Venlo

Logo DGR Venlo 10 years

2024

Tiende editie DGR Venlo