Gentlemans’s Ride 2018 wederom een groot succes – opbrengst bijna 6 miljoen!

Op Zondag 30 september werd voor de vierde keer de Distinguished Gentleman’s Ride in Venlo gereden, wederom een zeer geslaagde editie! Naast Venlo vond de DGR ook plaats in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Steenwijk, The Hague, Utrecht, Veluwe en Wageningen. In meer dan 600 andere steden in bijna 100 landen. En dat allemaal om de bewustwording rondom prostaatkanker te vergroten en geld op te halen voor onderzoek.

 

De start vond wederom plaats op de Keulsepoort bij het oudste tankstation van Nederland uit 1933. CoffeeMinded eigenaar Stefan Bouman, tevens een vrijwilliger bij de DGR Venlo, sponsorde zijn koffie/thee en cake bij de start. Wim Meusen, agentschap Rokker Benelux kwam met een trailer die diende als bezemwagen. Na het opzadelen van de motoren werd het startschot gegeven en begaf de prachtig uitgedoste stoet zich naar Drankenhandel Teeuwen. Chris&Ellen Teeuwen wachten onze rijders op met een orkest op de achtergrond…

Daarna door naar de Maasparel in Arcen waar de familie Peters onze rijders verwelkomde met een geweldige lunch! Heerlijk soepje en overheerlijke broodjes.

Daarna langs de maas af naar Venlo waar wij via de Peperstraat het centrum in mochten rijden om vervolgens via de Parade naar de finish op de Keulsepoort te rijden. Hier stonden voor Bar & Restaurant Niej-Jork familieleden en vrienden van de rijders ons op te wachten en wat een warm onthaal! Tijd voor de after-party waar na de speech Thursday’s Coming voor ons speelden en het buffet bij Niej-Jork de dag afmaakte.

De vierde Distinguished Gentleman’s Ride in Venlo was wederom een geweldig succes. Volgend jaar in 2019 organiseren wij ons eerste jubileum en daarmee de vijfde editie DGR Venlo en zal plaats vinden op zondag 29 September.

Bedankt trouwe en nieuwe rijders van de DGR Venlo, chapeau voor de vrijwilligers die zich verbonden hebben aan een geweldig mooi event en kijken al uit naar volgend jaar!

 

We salute you!!!

 

Klik HIER voor alle foto’s DGR Venlo 2018