logo_dgrvenlo_5year

Gentlemans’s Ride 2019 ondanks de druppels een groot succes!

Op Zondag 29 september werd voor de vijfde keer de Distinguished Gentleman’s Ride in Venlo gereden en daarmee is ons eerste jubileum een feit! Zo’n 35 rijders trotseerde het weer en verschenen aan de start want ‘(prostaat)kanker verdwijnt niet als het regent’.

 

De start vond plaats in hartje centrum bij Restaurant & Brasserie Ald Venlo. Samen met Segafredo verzorgde zij het ontvangst. Ondanks het weer kwamen vaste rijders en zo ook nieuwe rijders bij elkaar om aandacht te trekken voor het goede doel: bewustwording prostaatkanker!

 

 

 

Als verrassing voor een trouwe sponsor, stopte wij onderweg nog voor een ‘kiekje’ te maken

Daarna werden we onthaald bij Dr. Jekill & Mr. Hyde voor de lunch en gaven zij nog een presentatie van hun produkten die zeer in de smaak vielen.

Met een kleine omweg richting de volgende sponsor en deze stonden ons al op te wachten met een barber, whiskey-proeverij en blastbikes: oftewel werden we verwelkomd bij Jansen-Noy bij hun mancave-event.

En hierna door naar de finish waar onze families en vrienden ons binnen haalde! Restaurant en Brasserie Ald Venlo stelde hun lounge area ter beschikking en hebben we nog mogen proosten op wederom een geslaagde editie en ons eerste jubileum!

Bedankt trouwe en nieuwe rijders van de DGR Venlo, bedankt sponsor en chapeau voor de vrijwilligers! We kijken al weer uit naar de volgende editie: zondag 27 September 2020

 

We salute you!!!

 

Klik HIER voor alle foto’s DGR Venlo 2018

Jubileum movie gemaakt van DGR Venlo, door Halo Media Productions