Gentlemans’s Ride 2017 groot succes – opbrengst meer dan 3 miljoen!

Op Zondag 24 september werd voor de derde keer de Distinguished Gentleman’s Ride in Venlo gereden, wederom een zeer geslaagde editie! Naast Venlo vond de DGR ook plaats in Amsterdam, Rotterdam, Wageningen, Nijmegen, Breda, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Maastricht, Steenwijk, Den Haag, Utrecht en de Veluwe. In meer dan 500 andere steden in bijna 100 landen. En dat allemaal om de bewustwording rondom prostaatkanker te vergroten en geld op te halen voor onderzoek.

 

Reden er vorig jaar in Venlo rond de 70 deelnemers mee, dit jaar waren het er bijna 80!

De start vond plaats op de Keulsepoort bij het oudste tankstation van Nederland uit 1933. CoffeeMinded eigenaar Stefan Bouman, tevens een vrijwilliger bij de DGR Venlo, sponsorde zijn koffie en thee bij de start. Vault13 maakte het af door de rijders nog even te trimmen en scheren. Na het opzadelen van de motoren werd het startschot gegeven en begaf de prachtig uitgedoste stoet zich naar de Peaceful Warrior in Rijkel. De Peaceful Warrior zegt: “Stop! Tot hier en niet verder!”, en dat is wat wij rijders dan ook deden…

Daarna door naar de maker en kunstenaar Rik van Rijswick in Beesel, waar de deelnemers hartelijk ontvangen werden met een zelfgemaakte lunch. Een creator pur sang, een enorme dromer en tegelijkertijd ook een realisator. Zijn lijfspreuk: ” Do what you do best ” wat wij als DGR Venlo organisatie ook proberen en tot nu toe net zo waardig lukt als Rik!

Daarna via Reuver, Belfeld, Steyl, Tegelen en nog even langs de Zorggroep op Ulingsheide, met een rondje door Venlo naar de finish op de Keulsepoort, voor de deur van Hotel American waar familieleden, vrienden en kennissen van de deelnemers zich hadden verzameld om de rijders aan te zien komen. Thanks Hotel American voor het warm buffet!

De derde Distinguished Gentleman’s Ride in Venlo was dan ook wederom een groot succes. De volgende editie van de Distinguished Gentleman’s Ride, voor de DGR Venlo de 4de, zal plaats vinden op zondag 30 September. Bedankt trouwe en nieuwe rijders van de DGR Venlo, chapeau voor de vrijwilligers die zich verbonden hebben aan een geweldig mooi event en kijken al uit naar volgend jaar!

 

We salute you!!!

 

Klik HIER voor alle foto’s DGR Venlo 2017