- Sinds 2015 -

Distinguished Gentleman's Ride venlo

rijden wij in stijl voor bewustzijn prostaatkanker en men’s health

Werkelijk, wat n prachtig pak! Mag ik vragen wie uw kleermaker is?”

Dit soort opmerkingen hoor je helaas niet meer zo vaak. Maar 1 dag per jaar zijn er duizenden ‘distinguished gentlemen” die zich in hun beste pak hijsen en hun dassen strikken om vervolgens op hun klassieke motoren te stappen en in honderden steden wereldwijd om aandacht vragen voor prostaat kanker . Een lichtvoetige dag vol vrolijkheid en liefde, maar met een serieuze ondertoon: aandacht voor een belangrijk onderwerp.

The ‘Distinguised Gentlemen”s Ride viert deze dag de levenskunst van flamboyant leven, in combinatie met klassieke motorstyle. Wat dit inhoudt?

Denk aan: maatpakken en verse overhemden, aan zijden giletjes en strak getrimde snorren.

Meerijden: cafe racers, bobbers, flat trackers, scramblers en allerhande eigenzinnige ondefinieerbare twee-, en driewielers.

Meenemen: goede manieren, strakke gestylde baarden , gevoel voor plezier en avontuur.

Betalen: niets, meerijden is gratis. Wel vragen we je om onze goede doelen te steunen door je deelname te laten sponsoren door vrienden en familie.

In 2021 heeft de Distinguished Gentlemen’s Ride voor de zevende keer plaatsgevonden in Venlo! Dus, wees solidair met alle mannen en vrouwen, en haal je pak uit de kast, maak n afspraak bij de barbier, poets je motor en maak je klaar voor editie 2022: Zondag 22 Mei!

- Edities -

2015

Allereerste DGR Venlo

2016

Tweede DGR Venlo

2017

Derde DGR Venlo

- Edities -

2018

Vierde DGR Venlo

2019

Eerste jubileum DGR Venlo

2020

Zesde DGR Venlo

- Edities -

2021

Zevende DGR Venlo...

2022

Next up Zondag 22 Mei